Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/silkeborgbiltransport.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Transport af din bil - hurtigt, sikkert og præcist hos Silkeborg Biltransport

Om os

Silkeborg Biltransport blev startet i 2006 af John Danielsen, som på det tidspunkt havde været mere end 20 år i bilbranchen. Gennem tiden havde John fået et stort indblik i, hvad det er branchen har brug for. Nemlig hurtig, sikker og præcis afhentning/aflevering af de biler der skal flyttes, så man er sikker på at de er der til den aftalte/lovede tid. Giv endelig lyd hvis der er noget specielt, for vi elsker udfordringer, og klarer dem også til alles tilfredshed. Hvis vi ikke mener at kunne, siger vi hellere fra end lover noget vi ikke kan holde. Det er vores erfaring, at det får man det bedste ud af.

 

Vore chauffører er dygtige folk med mange års erfaring i transport af biler, og vi oplever derfor stort set aldrig at der bliver lavet transportskader. Skulle det mod forventning ske, så bare rolig, alt er forsikret med maksimum dækning hos Tryg Forsikring. Ved grænseoverskridende transport, er vi naturligvis også omfattet af CMR-lovgivningen.

 

Vore kunder er mange forskellige typer, f.eks.: Brugtvognsforhandlere, nyvognsforhandlere, bilimportører, bileksportører, advokater, banker, leasingselskaber, udlejningsfirmaer, store virksomheder som har mange biler og flere afdelinger rundt om i landet, private, m.m.